Menig zweetdruppeltje bij de ouders en support van de B combi teams

Menig zweetdruppeltje bij de ouders en support van de B combi teams.

Dat de B-combi jeugd mooie ontwikkelingen doormaakt en het korfbalspelletje al echt goed onder de knie krijgt, wil natuurlijk niets zeggen of dat de ouders en de andere support achterblijven.

Donderdag 1 november hebben de B-ers namelijk met hun ouders, vriendjes en broertjes en zusjes een leuke training gehad. Menig(niet) korfballer moest onder leiding van de B-trainers Rene Buring, Astrid en Suzanne Hoetjer even een zweetdruppel laten gaan, maar hebben allen hun volle inzet gegeven. Grote complimenten voor de door de B-ers meegenomen familieleden en vrienden die allen hun beste beentje voortzette.

Na een lekkere opwarming met een krachttraining werd de groep gesplitst.

In een Partijvorm, ging de eerste groep hun krachten met elkaar meten terwijl de andere groep hun schotkwaliteiten tentoonspreidde. Na de fanatieke inzet in de oefeningen werd van plek gewisseld.

De loop- en gooi-oefeningen zorgden voor een mooie combinatie tussen techniek en concentratie. Dit leverde natuurlijke ook weer fantastische taferelen op. Want gooien en overlopen kan toch best lastig zijn.

Inmiddels waren de spieren en de techniek goed getest en warm voor een partijtje met de hele groep. En een grote groep was het!

Het was een super leuke en goed bezochte speciale B-training. Een mooie start van het nieuwe zaalseizoen met weer leuke uitdagingen voor B1 en B2 en hun support.

Natuurlijk werd de avond afgesloten met lekker gedreven en een leuk chaotisch spelletje piepelen. Een spel dat eigenlijk altijd de ware aard van de sporter/korfballer naar bovenhaalt en altijd doet verrassen.

Kortom een succesvolle en gezellige avond met de B-ers en hun support.

en Video's Ouder Kind Training B Combi teams

Afdrukken