Alle teams komen weer aan de bak in deze mooie korfbalweek

Heerlijk, alle teams komen deze week weer binnen de korfballijnen

Heerlijk, alle teams komen deze week weer binnen de korfballijnenDeze week wordt het een feit, de feest- en vakantiedagen zijn nu echt achter de rug en zo ook de bijbehorende magere korfbalweken. Want wat een mooie korfbalweek staat er voor de deur!

De Combi Midweek bijt op dinsdag 8 januari het spits af in de thuishal in Zuidhorn en op zaterdag 12 januari krijgt dit een mooi vervolg in de met korfbal drukbezette Rodenburghal van Leek. Alle jeugd combiteams spelen namelijk thuis. Van 11:00 tot 18:30 kunt u dan ook genieten van de acht mooie jeugdteams die OWK samen met Rodenburg, Sparta en Zunobri heeft.

Komt u ook kijken welk team het wedstrijdritme heeft kunnen vasthouden en welk team wat moeite heeft met het even vergeten van alle leuke en lekkere dingen die tijdens de feestdagen zijn voorgevallen?

Op deze zaterdag in de Rodenburghal, zullen OWK 1 en 2 geen onderdeel zijn van het mooie thuisprogramma. Beide teams reizen namelijk af naar resp. Vriezenveen en Ruinerwold, voor hun eerste competitiewedstrijd van 2019. Voor beide seniorenteams staat er direct al veel op het spel. Spelend tegen Amicitia 1 in Vriezenveen en KIOS 2 in Ruinerwold, zullen zij snel weer de mogelijkheden voor ogen moeten hebben om hun succesvolle ingeslagen pad te kunnen vervolgen.

Met een dergelijk mooi programma van spannende wedstrijden voor de deur, wordt het makkelijk om er samen een mooie korfbalweek van te maken.

 

Afdrukken