62 doelpunten tijdens oefenwedstrijd OWK 1 - Quick'21 1

62 doelpunten tijdens oefenwedstrijd OWK 1 - Quick'21  1De laatste oefenwedstrijd van zondag 18 november en het oefenprogramma in het algemeen, was in handen van de eerste selectie van OWK.

Met de schotklok, een wedstrijd waarin vele goals te verwachten zouden zijn. Dit was zeker het geval! In de eerste helft wist de CINX formatie 20 maal te scoren tegen de 12 treffers van Quick’21 1. Een belangrijk gat was geslagen.

Naar aanleiding van de ervaring van de laatst gespeelde oefenwedstrijden tijdens het driekamp in Nijverdal, werd benadrukt dat de Oostwolmers Quick’21 in de tweede helft niet de kans moesten geven het kaas van het OWK brood te laten eten.

Met en mooie schotregen werd deze ervaring in de tweede helft direct overwonnen en de voorsprong uitgebreid. OWK 1 sloot de wedstrijd prima af met een 37-25 op het scorebord.

We kunnen spreken van een mooi korfbalweekend met veel mooie acties en resultaten. Net als de rest van de OWK- en Combiteams, is ook OWK 1 klaar voor de start van de nieuwe zaalcompetitie.

Op zondag 25 november om 15:45, staat direct al een kraker op het programma. OWK 1 zal het Alfa College in Groningen betreden om het op te nemen tegen Nic 1.

   
 

BAM Gert Schuitema:

  

 

 Strakke actie en strafworp verzilveren: Niels Lap:
  

 Hoofdcoach Jeha Mulder, diep lopen en Nienke Wobbes-Schuitema maakt hem achterin wel af:
  

Afdrukken