Hoofdcoach aan het woord: OWK 1 - De Hoeve 1

Hoofdcoach aan het woord: OWK 1 - DOS 1

Tweede thuiswedstrijd en derde winst? In Overgangsklasse Zaal in Rodenburghal

 “Things do not happen.

Things are made to happen."            

John F. Kennedy

Goedenavond sportvrienden,

We hebben dit weekend weer veel moois voor iedereen in petto. Voor het eerste team staat vanavond de tweede thuiswedstrijd op rij op het repertoire. We heten onze tegen-stander, De Hoeve, en hun aanhang van harte welkom.

Het voorprogramma bestaat uit de wedstrijd tussen onze Combi A1 en de korfballers uit Assen. OWK 3 doet de lichten uit na hun krachtmeting met Heerenveen 4. We geven je een nacht om één en ander te verteren, want zondag serveren we het toetje, OWK 2 versus ZKC’19 2. Mocht je op één van de dagen niet verzadigd zijn door het korfbal, nodigen we je van harte uit voor een drankje en een praatje in de behaaglijke Sikkodome van de Rodenburghal.

De seniorenteams uit Oostwold bezetten alle drie na twee competitierondes de bovenste plaats. Een fantastische start van de zaalcompetitie. Maar we zijn pas net begonnen. De kaarten zijn amper geschud en consolideren is van een andere orde dan behalen. Pas halverwege januari zien en spreken we elkaar hier weer. Laten we de handen dan opnieuw beschouwen en beloeren of we wijzer zijn.

Tenslotte een warm onthaal voor Patrick Aalders. De voormalig succescoach van de onzen staat inmiddels met evenzoveel voorspoed aan het roer bij de Friezen.

Ik wens jullie een sensationeel schitterend korfbalweekend. Met wedstrijdpunten als sinterklaascadeaus en zoveel doelpunten als er kerstlichten in de traditionele kerstboom op de Grote Markt zitten!

En voor het geval je een brandende vraag hebt, een aantekening die je moet delen of gewoon voor de gezelligheid een praatje wilt maken, ik ben er en heb alle tijd voor je.

Namens de selectie en staf,

Jeha

Afdrukken