Start nieuwe seizoen - corona maatregelen Gaveborg

We hopen dat iedereen genoten heeft van zijn/haar vakantie en zin heeft in een nieuw korfbalseizoen. Na een lange pauze als gevolg van het Coronavirus mogen we eindelijk weer echt van start. Het wedstrijdsecretariaat is druk bezig met het wedstrijdprogramma en ook de mini-tc is bezig met de laatste dingen rondom de jeugdtrainingen.

Komende week starten de senioren trainingen en een week later zal ook de jeugd weer gaan beginnen (meer info volgt zsm.).

Hoewel we op het korfbalveld weer mogen sporten zoals we gewend zijn, moeten we wel nog steeds bepaalde maatregelen in acht nemen. 

Om besmettingen en verspreiding van het virus tegen te gaan vragen we nog steeds iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en bij ziekteverschijnselen thuis te blijven.

Daarnaast blijft het protocol rondom desinfectie voor en na trainen van kracht. Dwz dat er nog altijd desinfectiemiddelen aanwezig zullen zijn bij de training, en we iedereen dus vragen om zowel voor als na de training handen te desinfecteren en ook het materiaal tussen de verschillende trainingen te reinigen.

Wat wel anders is en wordt, is dat de kantine en kleedkamers weer open gaan. Er kan dus weer gedoucht worden in de Gaveborg en ook het nuttigen van een drankje in de kantine is weer toegestaan. Echter, ook hier zijn er de nodige maatregelen genomen vanuit de Gaveborg en via deze weg willen we iedereen op het hart drukken je hier aan te houden zodat de Gaveborg open kan en mag blijven. Het is niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook voor die van een ander.

 

Coronamaatregelen Gaveborg
In de bijlage vinden jullie een plattegrond van de kantine. De zwarte stippen zijn de stoelen.  We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk zitplaatsen te creëren en daarbij de 1,5 meter in oog te houden. We kunnen nu 51 man/vrouw binnen ontvangen met de huidige maatregelen. Er kunnen 2 man aan 1 tafel zitten. Hier graag rekening mee houden.

De blauwe pijlen geven de looproutes aan. We maken gebruik van aparte in- en uitgangen. Dit is duidelijk aangegeven. Bij binnenkomst de handen ontsmetten. Bij beide ingangen staat een tafel met ontsmettingsmiddel.

Wij hopen op jullie medewerking omtrent bovenstaande en wensen iedereen een heel mooi en sportief korfbalseizoen!

Bijlagen:
Bewaar het bestand Indeling kantine[5693].jpgPlattegrond Kantine[ ]???233 kB

Afdrukken