HELP! Vrijwilligers gevraagd tijdens de zaterdag wedstrijden

Op zaterdag is het extra druk in de sportkantine als er meerdere wedstrijden zijn van zowel OWK als Pelikaan S.

Met de huidige kleine bezetting van vrijwilligers is het heel erg lastig, zo niet bijna onmogelijk om elke zaterdag bezoekers en spelers te voorzien van een hapje en een drankje.

Hierbij wordt een dringend beroep gedaan op de leden, en de ouders van leden, om eens een (snack) bardienstje te draaien. Hoe meer vrijwilligers zich opgeven hoe minder vaak er een dienst gedraaid hoeft te worden.

Zo verzorgt Pelikaan S 2 beurtelings al de maandagavond en OWK de vrijdagavond. Top!

 

Zaterdaghulp:
Er is hulp nodig in de ochtend bij de jeugdteams, ranja voor de spelers, koffie en thee voor de ouders/bezoekers. Meest ideaal zou een vrijwilliger zijn die om de week een ochtenddienst op zich neemt.

Er is hulp nodig tijdens de rust van de wedstrijden, met name voor koffie en thee

Er is hulp nodig van 17.00 – 19.00/19.30 tijdens de openingstijden van de snackbar

Als er op de wedstrijddagen, na de wedstrijd, één of twee mensen zich inzetten of als er een ouder is die het leuk vind om meer bij de club betrokken te raken, neem dan contact op met Henriette (06-21566774 ) of Johan  (06-340 95 802)

In verband met de coronamaatregelen( gedurende de wedstrijddagen is de kantine gesloten) werd er afgelopen zaterdag buiten koffie en thee verzorgd door OWK en Pelikaan S, Top! Dat zorgde voor een verspreiding van de drukte. We zien dit graag voorlopig elke zaterdag opgepakt worden door de clubs.

 

 

050 55 15 697

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Boomgaard 1

9828 RC Oostwold

www.gaveborg.nl

Afdrukken