OWK 2 verliest van Ritola 2

Op zaterdag 2 oktober speelde de selectie van OWK uit tegen de selectie van Ritola uit Zuidlaren. Om 14.00 uur stond de wedstrijd Ritola 2 - OWK 2 op het programma. Voorafgaand aan deze speeldag was er de afgelopen week goed getraind en was de doelstelling voor de wedstrijd duidelijk, namelijk winnen. OWK 2 heeft op dit moment 2 punten uit drie wedstrijden en dit hadden meer punten kunnen zijn.

OWK 2 begon scherp aan de wedstrijd, er werden mooie aanvallen gespeeld en het schotpercentage lag hoog. Dit zorgde ervoor dat OWK 2 binnen vijf minuten met 2-4 voor stond. In de eerste helft bleef het spannend en liepen de teams gelijk op. Aan het einde van de eerste helft werd er lange tijd niet meer gescoord, zowel door OWK als door Ritola niet. Dit zorgde ervoor dat er werd gerust met een stand van 9-7.

In de rust was coach Nienhuis niet tevreden over het spel van OWK, er moest meer tempo in de aanvallen komen en de kansen moesten afgemaakt worden.

In de tweede helft liep de wedstrijd nog steeds gelijk op, maar OWK 2 stond gedurende de hele wedstrijd met één of twee punten achter. Dit heeft geresulteerd in de eindstand van 16-14 in het voordeel van de thuisspelende ploeg.

Zaterdag 9 oktober staat voor OWK 2 een thuiswedstrijd op het programma tegen ROG 2, de wedstrijd begint om 14.00 uur. Aansluitend speelt het eerste team van OWK de derby tegen NIC 1 om 15.30 uur. OWK 3 sluit de dag af om 17.00 uur. Wij zien u graag langs de zijlijn!