OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


SPONSORING

Hoofdsponsor

Contractverlenging Hoofdsponser korfbalvereniging OWK CINX Gerrit de Vries

Sinds 2015 ontvangt korfbalvereniging OWK zeer belangrijke steun van hoofdsponsor CINX. Wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat na de contractverlenging van twee jaar in 2017, onze kleine en gezellige en ambitieuze, vereniging opnieuw gesteund blijft tot en met 2023 door dit mooie innovatieve bedrijf.

Hoewel het de eerste jaren de selectie omvatte, is nu ook OWK 3 door Gerrit de Vries opgenomen in het sponsorcontract. Een mooie ontwikkeling voor de samenhang binnen de vereniging.

De resultaten die OWK neerzet met de jeugd en de senioren is voor hoofdsponsor CINX reden om het contract vijf jaar te verlengen. Een welkome zekerheid voor onze kleine vereniging.

Met de kreet “Kracht voor verandering” ondersteunt CINX al jaren organisaties in de vorm van strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van management professionals. Een slogan waar OWK zich helemaal bij aansluit.

Op de foto: Hoofdsponsor Gerrit de Vries van CINX wordt bedankt voor contractverlenging (28 maart 2017), door Sponsor-sie lid Gert Schuitema.

 

 Hoofdsponsor

 

CINX Hoofdsponsor OWK

CINX, professionals met meerwaarde

Leeuwenhoekstraat 1, 2652 XL, Berkel en Rodenrijs

www.cinx.nl

Contact met CINX

010 3025000

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Linked in

 

Afdrukken