OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


ONZE CLUB

Lidmaatschappen

OWK maakt over het geheel genomen gebruik van automatische incasso voor de lidmaatschappen. In andere gevallen zoals bijvoorbeeld bij donateurs kan gebruik worden gemaakt van een bankoverschrijving:

kv OWK Oostwold,  IBAN: NL16RABO0325313032 

Na inschrijving als lid van korfbalvereniging OWK, wordt hiervoor contact door de penningmeester met het nieuwe lid opgenomen. Tevens ontvangt het nieuwe lid verenigingsinformatie en een eigen OWK-emailadres van de Ledenadministra-sie

Na uitschrijving als lid van korfbalvereniging OWK, wordt contact opgenomen met het afscheidnemende lid door de Ledenadministra-sie.

 Contributie 2020-2021

Leeftijdscategorie Leeftijd per 1 januari Contributie per kwartaal Contributie per jaar
Lidmaatschappen spelende leden  
 Pupillen (D, E & F)  tot 12 jaar  € 22,50  € 90,00

Aspiranten (B en C)

 12 tot 16 jaar  € 27,00

 € 108,00

 Junioren (A)  16 tot 19 jaar  € 36,00  € 144,00
 Seniorenleden  19 jaar en ouder  € 45,00  € 180,00
 Midweekleden  19 jaar en ouder € 41,00 € 164,00
Andere OWK lidmaatschappen  
 Kaboutersport (OWK en Pelikaan S)  Veelal jonger dan 8 jaar   € 15,00
 Steunend Seniorenlid  19 jaar en ouder   € 35,00
 Steunend Jeugdlid  tot 19 jaar   € 17,50
 Club van 25  a.l.   € 25,00
Donateur a.l. € 7,50

Het lidmaatschap bij korfbalvereniging OWK is leeftijdsgebonden bij spelende leden (kabouters zijn niet spelend in de competitie en deze contributie is dan ook niet leeftijdsgebonden), dus als je de leeftijd van een D-pupil hebt maar in de C-ers speelt, betaal je als D-er. De leeftijdschalen zijn overeenkomstig met de door de bond aangeven range.

AANMELDEN, OWK Lid worden?

Neem dan contact op met wedstrijdsecretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of vul het inschrijfformulier (onderaan deze pagina te downloaden in Word en PDF) in en mail deze of lever deze persoonlijk in bij Nienke Wobbes of één van de trainers of spelers waar je al contact mee hebt. Zij zullen dan zorgen dat deze bij het wedstrijdsecretariaat of de ledenadministra-sie terecht komt.

AFMELDEN als OWK lid:

Het OWK verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni (art. 18.1 van de statuten). Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het einde van het verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van minimaal twee maanden. Dit in verband met het samenstellen van teams en de opzegging van leden bij de bond voor het einde van het seizoen.

Beëindiging van het lidmaatschap dient zodoende schriftelijk (Dorpsstraat 13, 9832PB, Den Horn) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te worden gedaan voor 1 mei. Wordt na 1 mei het lidmaatschap opgezegd, dan is het vertrekkende lid de jaarcontributie verschuldigd aan OWK. 
NB: het OWK bestuur behoudt zich het recht voor het anders beslissen in bijzondere gevallen omtrent het betalen van contributie. Het bestuur zal een individuele afweging maken waar door derden geen rechten aan kunnen worden ontleend. 

Zie Huishoudelijk Reglement voor de verdere regels die bij OWK van toepassing zijn.

Bijlagen:
Bewaar het bestand InschrijfformulierOWK WRD 2019-2020.docInschrijfformulier OWK (WRD)[ ]???92 kB
Bewaar het bestand InschrijfformulierOWK WRD 2019-2020.pdfInschrijfformulier OWK (PDF)[ ]???109 kB

Afdrukken