Combi D1 kampioen

Verliezen en toch kampioen

Vanavond speelde de Combi D1 haar laatste wedstrijd. Als kersverse kampioen mocht de D1 aantreden tegen Nic., die zich bij winst medekampioen mocht noemen. Op een zonovergoten sportpark maakte beide ploegen er een waar spektakel van. Combi D1 had de hele eerste helft het initiatief en maakte mooie doelpunten van afstand maar ook met mooie doorbraken. Verdedigend had het team het goed op orde en werd de tactiek goed uitgevoerd. Nic. beet zich echter ook goed vast in de wedstrijd. Het verschil werd nooit meer dan 2 doelpunten en de ruststand werd bepaald op 7 - 7.

Het vele publiek ging er eens goed voor zitten en de gladiatoren betraden vol goede moed het strijdperk voor de tweede helft. De Combi D1 ging door en bleef aan de goede kant van de score, maar de aanvallen liepen iets stroever dan de eerste helft. Met een 8 - 9 voorsprong begon het laatste kwart. Nic. zette alle troeven in en wist na de 10 - 10 een voorsprong te pakken. De D1 streed voor wat het waard was, maar moest toezien hoe Nic. de wedstrijd met 12 - 10 won. Helaas verloren, maar de ploeg heeft goede wedstrijden gespeeld en laten zien dat ze erg gegroeid zijn. Ondanks de nederlaag werd het kampioenschap gevierd met een lekkere taart en kregen ze ook nog een mooie herinnering aan dit seizoen. De coaches zijn erg trots op dit leuke team.