Laat de spelers los en de genialiteit vloeien

Bovenstaande quote werd uitgesproken door de coaches van OWK 3 die deze zondag als laatste seniorenteam dit weekend hun kunsten mochten vertonen.
Na een zeer gezellige avond bij de jarige Michel Daling (40,43,44 niemand die weet hoe oud hij nou echt is) mochten de spelers van OWK 3 na een lange voorbereiding eindelijk de (volgens SIOS veel te grote) weide bij de Gaveborg betreden.
Na de bespreking werden de laatste thermoshirtjes uitgetrokken want het beloofde een mooie zonnige middag te worden. Het talrijk toegestroomde publiek zag een versterkt en scherp OWK 3 inschieten. Zoals eerder genoemd is de transfermarkt afgelopen zomer aardig draaiende geweest wat resulteerde in een vertrekkende GĂ©rard "paling" Nienhuis, en het aantrekken van 1e en 2e spelers Annelies "ik neem de stippen" Schuitema en Rene "de zijlijn is ook mooi'' Buring. Daarnaast is ook Frans" de tank" Wobbes te vinden bij OWK 3 als trainer/coach/speler/aanjager.
De wedstrijd begon onder stralende omstandigheden en het 3e had er zin in. Er werden knappe aanvallen gespeeld en dit resulteerde vrij snel in een voorsprong die eigenlijk de hele 1e helft niet werd weggegeven. Wel kwam SIOS een aantal keren dichtbij door voornamelijk persoonlijke foutjes, vrije ballen en strafworpen. Er werd gerust met 9-8 stand. Na de thee zat het publiek klaar voor een spektakelstuk in de 2e helft. De namen van Remco "alles in de rebound" Koopal en Gijs "mag ik mijn zonnebril ophouden" Lenting werden al gescandeerd. De 2e helft pakte het 3e door en werd er al snel een voorsprong van 5 gepakt. Na een verfrissende bui eindigde de wedstrijd droog bij een eindstand van 17-10 en waren de eerste punten binnen.

Volgende week speelt dit talententeam op zaterdag om 14.00 uur bij het Friese Invicta. Wees er snel bij, de kaartverkoop gaat hard.

Afdrukken