OWK 2 speelt goede wedstrijd tegen Heerenveen 2

Op zaterdag 21 september mocht OWK 2 aantreden tegen Heerenveen 2. Op deze prachtige nazomermiddag trokken de roodhemden ten strijd, het beloofde een zware wedstrijd te worden, Heerenveen bleek namelijk tijdens het voorbereidingstoernooi in Vriezenveen nog de bovenliggende partij. In de startfase leek dit inderdaad het geval, de Friezen namen snel de leiding en kwamen op een 1-4 voorsprong. De Oostwolmers lieten echter hun tanden zien en namen gauw het initiatief over, waarmee de wedstrijd werd omgebogen. Heerenveen wist in de eerste helft nog eenmaal te scoren en de kleedkamers werden opgezocht met een 9-5 ruststand.

Na de rust liet het tweede team van OWK zien wie er met de punten vandoor zou gaan. Verdedigend werden er goede beslissingen genomen waardoor de tegenstander in de tweede helft maar tweemaal doel wist te raken. Aanvallend werd naar de juiste kansen gezocht en hiermee laat de ploeg zien dat het sterk is en een belangrijke rol wil spelen in deze competitie. Met een 15-7 eindstand op het scorebord kan OWK twee punten bijschrijven en het vizier richten op komend weekend, waar Mid-Fryslân 3 de volgende tegenstander zal zijn in deze strijd in de reserve 1e klasse. Om 13:50 uur zal het startsignaal klinken op het thuisveld in Oostwold en zal OWK 2 er alles aan doen om ook deze twee punten in eigen huis te houden.