OWK 2 verliest in de belangrijke wedstrijd tegen Drachten 3

Afgelopen zaterdag 5 oktober 2019 stond voor OWK 2 de wedstrijd tegen Drachten 3 op het programma. Na de verloren punten van vorige week was het zaak om vandaag scherp voor de dag te komen. Aan het weer van vandaag kon het in iedere geval niet liggen. In de voorbespreking werden de sterke kanten van Drachten besproken en onze tactiek nogmaals herhaald.

Na een goede warming up kwam OWK 2 goed uit de startblokken en stond er al snel een 0-2 op het scorebord. Kort na de voorsprong kwam Drachten 3 langs zij. Tijdens de eerste helft had OWK 2 moeite met de verdedigende druk van Drachten 3, waardoor OWK 2 lastig tot scoren kwam. De kleedkamers werden opgezocht met een 7-6 voorsprong voor Drachten 3.

Tijdens de rust werd besproken dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was. OWK 2 moest blijven doorknokken en de persoonlijke fouten eruit halen. Direct na de rust kwam OWK 2 terug op een gelijkspel. Tot de 10-9 bleef OWK 2 in het spoor van Drachten 3, maar na een mindere periode van OWK 2 kon Drachten 3 hier van profiteren met vier doelpunten. Hierdoor was het gat tussen de twee teams vijf doelpunten. Helaas wist OWK 2 dit gat niet te dichten, waardoor de wedstrijd beëindigd werd met een eindstand van 17-14 in het voordeel van Drachten 3.

Volgende week staat er voor OWK 2 een belangrijke wedstrijd op het programma. Vanuit Nijverdal komt NKC`51 het sportpark te Oostwold bezoeken. Beide ploegen staan op zes punten uit vijf wedstrijden. Het belooft daarom een mooie wedstrijd te worden. Supporters wees welkom!