OWK 3 gaat als Herbstmeister het laatste veldweekend in

Uw reporter was vandaag afgereisd naar het mooie Oostwold om bij een temperatuur van 12 graden en weinig wind te kijken naar de toptalenten van OWK 3. Zij speelden hun wedstrijd tegen OKO 3. Vooraf leek het een mooie wedstrijd te worden aangezien OKO toch al 8 puntjes had gepakt dit seizoen, en OWK was dus gewaarschuwd.

De wedstrijd begon met een fit 8-tal in de kleedkamer (iets wat bij dit team zelden voorkomt, meestal wordt er de avond ervoor wel wat genuttigd). Dit beloofde dus wat deze wedstrijd. Nadat scheidsrechter Schuitema had ingefloten zag het toegestroomde publiek al snel dat OKO vandaag weinig te vertellen had. De thuisploeg bepaalde het tempo en had het verdedigend erg goed dicht zitten. De heren Aalders en Buring hadden het vizier op scherp staan de eerste helft, mede dankzij zeer goed reboundend werk van Remco Koopal en Gijs Lenting. OKO wist voor rust slechts drie keer te scoren, OWK zette daar 12 goals tegenover.

De 2e helft stond dan ook in het teken van het publiek vermaken, en de bankzitters voor deze week laten spelen. Zo kwam Sjoerd Mekkes verdienstelijk binnen de lijnen nadat Remco Koopal zelf scoorde. Ook Michel Daling mocht nog even bij vrouw Annelies in het vak spelen en strooide zoals gewoonlijk met (al dan niet bewuste) passes. Nadat de beide coaches tot verbazing van de scheidsrechter zelfs nog een time-out namen kon OWK de voorsprong makkelijk verdedigen om uiteindelijk met 24-7 van het veld te stappen. Hiermee is dit team Herbstmeister en kan het na de wedstrijd volgende week tegen SIOS met een goed gevoel de zaal in om ook daar bovenin mee te doen. Vandaag heeft het publiek wederom een team gezien wat het erg leuk heeft samen en dit in het veld ook uitstraalt. Hierdoor loopt het team lekker en gunt men elkaar de goals. Rest de reporter nog het voltallige publiek te bedanken voor hun komst en graag tot ziens volgende week bij de uitwedstrijd tegen SIOS in Wolvega.