OWK 2 komt net te kort tegen de Meeuwen 2

Zaterdag 18 januari stond de wedstrijd de Meeuwen 2 – OWK 2 op het programma. Vorige week won OWK 2 en het zou fijn zijn als OWK 2 deze lijn door kan zetten. Er werd vrijdagavond goed en scherp getraind en OWK 2 was helemaal klaar voor de wedstrijd tegen de Meeuwen 2.

Er werd met scherpte aan de wedstrijd begonnen. Verdedigend gaf OWK veel druk en had het goed onder controle. OWK kwam wel 2-0 achter, maar dit werd door scores van Gerard Nienhuis en Sander Lap snel daarna gelijk getrokken. Voor rust leek de Meeuwen uit te lopen met een 10-6 stand. Maar dankzij goede aanvallen van het vak van Joost Mellema, Joeri Wiersma, Nienke Wobbes en Hannah Mekkes werd er gerust met een stand van 10-8.

Na rust liet OWK het verdedigend gaan en kwam op een achterstand van 15-9. Coach Sjoerd Lap had een scorende speler nodig en bracht Dylan Noordhof binnen de lijnen. OWK kreeg betere aanvallen en er werd ook gescoord, alleen de Meeuwen wisten ook te scoren. De Meeuwen wist uit te lopen en won de wedstrijd met 23-18.

Zaterdag 25 januari speelt OWK 2 thuis in de Rodenburghal tegen Sparta (Zw) 2. De wedstrijd begint om 18.45 uur, u bent van harte welkom om OWK te komen aanmoedigen!

 

Afdrukken