OWK 2 haalt niet het niveau en verliest van AVO 2

Zaterdagmiddag 8 februari stonden de selecties van OWK en AVO tegenover elkaar in de Marsdijkhal in Assen. Uw reporter moest vanwege andere verplichtingen het begin van de wedstrijd tussen beide 2e teams aan zich voorbij laten gaan, maar zag bij binnenkomst een 2-1 stand op het scorebord staan na tien minuten gespeeld te hebben.

Doelpunten bleken duur, mede door goed verdedigend werk aan Oostwolmer zijde. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, er stond meerder malen een gelijke stand op het score bord. Met een aantal wissels probeerde coach Sjoerd Lap het gebrek aan scorend vermogen te compenseren, en dit lukte aanvankelijk aardig. Femke Sikkema en Rene Buring staken een vak over en uw reporter mocht ondanks zijn late arriveren ook nog iets minder dan een helft meedoen. AVO bleef echter goed meescoren en liep aan het eind van de wedstrijd uit naar twee doelpunten voorsprong. OWK kreeg nog een aantal aanvallen om gelijk te trekken maar dit lukte helaas niet, vooral vanwege sterk rebounded werk van de thuisploeg.

Eindstand 17-13 voor AVO 2. Dit betekend dat het tweede team van AVO, OWK 2 passeert op de ranglijst. Voor nu eerst twee weken rust, we hopen u na de voorjaarsvakantie weer langs de lijn te mogen begroeten!