OWK 2 speelt goede wedstrijd tegen Amicitia 2

Afgelopen zaterdag, op de dag die maar eens in de 4 jaar bestaat, trad het 2e team van OWK aan tegen het 2e team van Amicitia uit Vriezenveen. De uitwedstrijd in Vriezenveen bracht geen wereldscore, met 11-11 werd deze wedstrijd na 60 minuten matig korfbal afgefloten. Voor onze rood-hemden de taak om deze schrikkeldag als positief de boeken in te laten gaan.

Na de wijze woorden van coach Sjoerd Lap werd de wedstrijd met een positief gevoel begonnen, de eerste helft was duidelijk dat OWK 2 de betere ploeg was. Dit resulteerde in een 10-6 ruststand, in het voordeel van de Oostwolmers. De tweede helft liet een vrij spelend OWK zien, en met nog een aantal wissels werd een eindstand van 21-11 op het scorebord neergezet. Een wedstrijd waar OWK 2 veel vertrouwen uit haalt en waarmee ook handhaving in de reserve eerste klasse weer een stap dichterbij is.