Coronavirus: Bericht vanuit het bestuur

Beste korfbalvrienden,

Zoals jullie inmiddels hebben kunnen lezen heeft de KNKV besloten de resterende veldcompetitie in zijn geheel af te lassen en korfbalverenigingen de opdracht gegeven om de deuren tot 1 juni te sluiten. Als OWK zijnde kunnen we niet anders dan hierin meegaan, wat betekent dat het korfbalseizoen 2019-2020 ten einde is. Wij beseffen ons dat dit een heel gek einde van het seizoen is. Geen kampioenschappen en geen laatste wedstrijden.  

Helaas is de situatie zoals het is, de gezondheid staat in alle gevallen voorop. Dan is korfbal slechts korfbal. Over wat dit betekent voor promoties/degradaties etc. van de zaalcompetitie en veldcompetitie krijgen we rond 6 april bericht. Houdt hiervoor de website en Facebook in de gaten.

Als bestuur zullen wij de komende maanden onze bestuursvergaderingen voortzetten, via de digitale weg. Mocht je iets in willen brengen dan kun je ons dit altijd laten weten, via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje/whatsappje naar één van de bestuursleden.

Wij hopen van harte dat we de kans krijgen om ergens halverwege juni het seizoen alsnog op een leuke manier met elkaar af te sluiten en op gepaste wijze afscheid te nemen van mensen die reeds hebben aangegeven na dit seizoen te stoppen met korfballen bij OWK. Aangezien dit natuurlijk geen leuke manier is om te stoppen zijn die mensen ook vrij om er nog een seizoen aan vast te plakken ?

 
We houden jullie op de hoogte en we zien elkaar hopelijk snel. Let ondertussen (van een afstandje) goed op elkaar en blijf vooral gezond!

 

Groet namens het OWK bestuur

Afdrukken