Bestel een mooi sportshirt en steun daarmee onze club

ERIMA en Korfbaltotaal hebben in samenwerking met het KNKV sportshirts ontwikkeld waarmee leden en fans hun vereniging financieel kunnen steunen. Als zij het speciaal ontwikkelde sportshirt - inclusief verenigingslogo naar keuze - bestellen, doneren ze per shirt vijf euro aan de vereniging naar keuze (OWK natuurlijk).

Voor leden en fans is het leuk om een shirt met verenigingslogo te bestellen, voor jouw vereniging is het een mooie manier om een leuk bedrag binnen te halen. De #stayfit-shirts, die € 17,95 kosten (exclusief € 5,95 verzendkosten), kunnen besteld worden via deze webshop

OWK verdient altijd een groot deel van hun begrote inkomsten door te werken in Assen bij de TT, Gamma Racing Day en de WK Superbike. Op dit moment is de kans groot dat ook de TT en Gamma Racing Day niet door zullen gaan in verband met het corona virus (WK Superbike is definitief afgelast). Dat betekent direct een groot verlies van inkomsten die wij met de verkoop van deze shirts proberen te compenseren.

Een hele mooie actie van ERIMA en Korfbaltotaal waarmee je een mooie bijdrage kan leveren aan onze club en sportshirts heb je toch nooit genoeg Gert Schuitema?

 

In eerste instantie loopt de actie tot 1 juni 2020. 

 

Afdrukken