Belangrijk bericht vanuit het bestuur

Aan alle OWK leden en ouders/verzorgers van leden,

Alweer is er een week voorbij gegaan waarin ons sociale leven nagenoeg stilstaat. Al 4 weken hebben we niet gekorfbald, met elkaar getraind of een drankje met elkaar gedaan in de kantine. En hoewel we dit seizoen niet meer in actie zullen komen op het korfbalveld, hopen we natuurlijk dat we elkaar binnenkort weer kunnen ontmoeten.

Als bestuur zijnde staan wij via de digitale weg veel met elkaar in contact omdat er natuurlijk nog genoeg lopende zaken moeten worden afgehandeld. Daarom hieronder een aantal huishoudelijke mededelingen:

Consequenties huidige seizoen
Op de website van het KNKV kunnen jullie lezen wat de consequenties zijn van de afgelasting van de resterende veldcompetitie en het afbreken van de zaalcompetitie. Belangrijkste conclusies zijn dat de veldcompetitie als niet gespeeld wordt beschouwd en dat de huidige stand van de zaalcompetitie tevens de eindstand zal zijn. Dat betekent concreet voor OWK 1, 2 en 3 handhaving in de huidige klasse. Met name het 1e zat enige tijd in de degradatiezone dus we kunnen alleen maar blij zijn met dit resultaat. Bij de jeugd zijn eigenlijk alle teams keurig in de middenmoot geeindigd. De combi C1 is kampioen geworden in de poule, via deze weg van harte gefeliciteerd met het resultaat! We hopen jullie snel persoonlijk te kunnen feliciteren.

Contributie
Aangezien wij de contributieafdracht aan de korfbalbond moeten blijven betalen, zijn wij genoodzaakt het laatste kwartaal contributie gewoon te innen. De automatische incasso zal eind april plaatsvinden.

Wel willen we alvast aangeven dat er komend jaar geen contributieverhoging zal plaatsvinden omdat wij deze nu niet op z’n plaats vinden.

1 mei deadline
Hoewel we natuurlijk hopen dat iedereen doorgaat met korfballen bij OWK nadert de 1 mei deadline om op te zeggen. Heb je besloten te stoppen met korfballen? Laat dit dan vóór die datum weten door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Mochten er vragen zijn over bovenstaande mededelingen, schroom dan niet contact met ons op te nemen!

 

Groeten bestuur OWK

 

Afdrukken