Punten verlies voor OWK 3

Na een lange tijd, “corona” rust, stond er voor OWK 3 een wedstrijd tegen LDODK 5 op het programma. Dit seizoen heeft OWK 3 een paar nieuwe (tevens oude) gezichten, waaronder Marijn van der Veen afkomstig van de Parabool en opnieuw in de baan Annemiek Schuitema. Dit weekend aangevuld met de dames van de A2, Iris van Loo en Loes van Dam werd de wedstrijd onder leiding van Henk Schuitema gestart.

Aan het begin was het allemaal nog wat wennen aan elkaar, maar later in de wedstrijd liepen de aanvallen beter en had de thuisploeg het verdedigend onder controle. Beide ploegen gingen gelijk op. Wat resulteerde in een 7-7 ruststand. Tijdens de rust kreeg OWK van de altijd enthousiaste coaches Femke Sikkema en Samantha Noordhof goede aanwijzingen en kon er weer gestart worden met de tweede helft.

LDODK speelde een goede tweede helft en kwam makkelijker tot scoren. Hierdoor kwam OWK 3 op een achterstand van 8-12.  Door in de laatste fase nog veel kansen te creëren, lukte het jammer genoeg niet de wedstrijd te keren. Waardoor de wedstrijd verloren werd met 14-16.

Volgende week staat er voor OWK 3 een uitwedstrijd tegen WSS 3 op het programma. Publiek is zeker welkom, maar denk aan de RIVM-richtlijnen!