OWK 1 laat de punten achter in Putten

OWK vs. De Meeuwen is over het algemeen een prachtig affiche. Veel strijd, mooie doelpunten en een 3e helft waar je u tegen zegt. Zaterdag, de 12e van september, was dit niet anders. Het publiek zag een mooie, spannende wedstrijd en de 3e helft was (volledig corona proof) ook zeker gezellig.

De selectie van de Meeuwen begon scherper dan de CINX-formatie. Ze waren feller in de duels, rebounds en schoten scherper. Hierdoor liepen ze uit naar een 6-1 voorsprong. Een time-out aan OWK zijde was nodig om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Hierna werd beter verdedigd en aanvallend gezien in een iets lager tempo gespeeld. OWK wist hierdoor aan te haken, en na rust zelfs een keer op een voorsprong te komen.

Helaas kon de ploeg uit Oostwold dit niet vasthouden en wist de Meeuwen het initiatief weer over te nemen. OWK moest wederom in de achtervolging en maakte de wedstrijd nog spannend, maar de Meeuwen gaf de voorsprong door sterke rebounds en geduldig aanvallen niet meer weg. Eindstand 18-15. Een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd, maar helaas voor het vlaggenschip van OWK nog steeds geen punten.

Desondanks smaakte het bier in Putten best en wist OWK 2 gelukkig wel de punten mee naar huis te nemen in de uitwedstrijd tegen ROG 2.

Komend weekend neemt de selectie het in Oostwold op tegen de selectie van Ritola, u bent van harte welkom!