Door goede tweede helft wint OWK 2 gemakkelijk van ROG 2

Op de uitgestrekte velden van Kardinge mocht het tweede aantreden tegen ROG 2. Traditiegetrouw waaide de wind Rondom d'olle Grieze en beloofde het weer een stugge wedstrijd te worden. In de eerste helft wist OWK nog niet los te komen van de tegenstander. In de beginfase waren het de stadjers die de voorsprong in handen hadden. Pas in de laatste fase van de eerste helft wisten de rood-hemden de voorsprong te pakken. Met een 3-5 ruststand werden de kopjes thee opgezocht.

De tweede helft bood een ander wedstrijdbeeld. Door geduldig spel en betere keuzes kon de voorsprong verder uitgebouwd worden. De stadjers wisten nog slechts eenmaal het gele mandje te raken. Met een 4-12 eindstand werd de wedstrijd besloten.

Volgende week staat een thuiswedstrijd op het programma. Om 17:00 uur zal in Oostwold ingefloten worden voor de wedstrijd tegen Ritola. Hier voorafgaand speelt de Hoofdmacht van OWK ook tegen Ritola.