OWK 1 verliest van Drachten maar had minimaal een punt verdiend

Naar aanleiding van de laatste persconferentie werden de thuiswedstrijden dit weekend helaas zonder publiek gespeeld. Om onze vaste supporters tegemoet te komen werd er door Sikko Cazemier (Cazemier verhuur en evenementen) een heuse livestream verzorgd, waarvoor dank!

Vandaag stond de wedstrijd tegen Drachten 1 op het programma. Voor OWK geen onbekende. Er werd tijdens de voorbereiding zelfs nog tegen elkaar geoefend. Toen wist OWK de winst te pakken. Zal dat vandaag ook gaan lukken?

OWK begon de wedstrijd in een gewijzigde opstelling in de hoop de (broodnodige)punten vandaag wel te pakken. De gehele eerste helft was het stuivertje wisselen. Om en om werd er door beide ploegen een voorsprong gepakt. Vlak voor rust wist OWK een gat van 2 doelpunten te slaan. Ruststand 10-8.

Ook na rust gaven beide ploegen elkaar weinig ruimte maar wist OWK tot twee keer toe een voorsprong van 3 doelpunten te pakken. In de slotfase wist OWK de voorsprong helaas niet te behouden. De wedstrijd eindigde in 17-18.

Volgende week komt ASVD op bezoek in Oostwold. Publiek zal ook dan helaas niet welkom zijn, mocht er wederom een livestream worden verzorgd dan zullen wij dit via onze social media laten weten.