Help OWK-er Dylan met zijn onderzoek naar onze club

Geachte leden, 

 

Wij, Dylan Noordhof en Lucas Benedictus, zijn studenten aan de Hanzehogeschool in Groningen. Wij zitten in ons eerste jaar van de opleiding Sportkunde. Vanuit de opleiding hebben wij de opdracht gekregen om organisatieadvies te geven aan een vereniging naar keuze, om hierbij het bestaansrecht van de vereniging te vergroten. Dat wil zeggen dat wij onderzoek gaan doen naar uw vereniging. Wij gaan tijdens dit onderzoek op zoek naar de krachten, zwaktes, bedreigingen en vooral kansen van een voor de vereniging. 

 

Om dit onderzoek goed te kunnen uitvoeren is het echter van belang dat wij van zoveel mogelijk leden belangrijke informatie krijgen. U bent namelijk met alle andere leden het kloppende hart van de vereniging. Juist hierom willen wij u vragen om ons te helpen bij dit onderzoek, door het invullen van een enquête.

 

Het invullen van de enquête zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen en is volledig anoniem.  

 

Aan de leden onder de 16 jaar, willen wij vragen of jullie samen met een ouder en/of verzorgende de enquête in willen vullen. 

 

Via onderstaande link komt u bij de enquête. Wij willen u vragen de enquête voor 12 december in te vullen en te versturen. Wij zullen u tijdig een reminder sturen voor het invullen. U verstuurt de enquête door na het invullen op “Einde enquête” te drukken. 

 

Link naar de enquête: 

http://www.thesistools.com/web/?id=547975 

 

Bij voorbaat dank voor het invullen van de enquête en de hulp die u ons daarmee biedt binnen dit onderzoek. 

 

Met vriendelijke groet, 

Dylan Noordhof 
Lucas Benedictus 
 

Hanzehogeschool Groningen 
Sportkunde 

Afdrukken