Nieuwe update OWK oudejaarspakket

Aan iedereen die OWK een warm hart toedraagt,

Ook wij hebben zojuist de persconferentie van premier Rutte gevolgd en moeten daarom wat aanpassingen doen in onze oudejaarsactie.

Het goede nieuws is: De oudejaarsactie gaat door! U kunt bij aanschaf van een pakket nog steeds smullen van allerlei lekkere dingen, gratis een zaalwedstrijd van OWK 1 bezoeken en mee doen aan de verloting op 1 januari 2021.

Het slechte nieuws is dat wij het niet gepast vinden om met al deze maatregelen deur aan deur pakketten te gaan verkopen. Bestellen van de pakketten kan dan vanaf nu dan ook alleen nog maar op de volgende manieren:

  • Stuur een email met je naam, adres, telefoonnummer en mailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Stuur een app met je naam, adres en mailadres naar 06 17 14 95 16 

Bestellen kan (in verband met inkoop) tot en met donderdag 17 december a.s.

Bezorgen doen wij, op oudejaarsdag, binnen een straal van ongeveer 10 kilometer vanaf Oostwold. Mocht je niet binnen dit gebied wonen dan kun je je pakket afhalen bij jouw contactpersoon binnen de vereniging of afhalen in Leek. Andere opties in overleg.

Wij hopen dat iedereen zijn/haar best gaat doen om zoveel mogelijk oudejaarspakketten te verkopen. Deze tijden zijn immers (ook) voor onze vereniging al zwaar genoeg.

Laten we er met elkaar een succes van maken.

Pas goed op elkaar en blijf gezond!

 

Warme groet,
Ac-sie OWK

Pieter Noordhof
Swanny Kremer
Gert Schuitema
Jannine Schuitema

Afdrukken