OWK 1 wint van OKO/BIES en bekert verder

De korfbalcompetitie is eindelijk weer begonnen, en daarmee ook het bekerseizoen. Op prachtige doordeweekse avonden wordt gestreden om de Jan Mulder beker. Deze woensdag was het dan ook de beurt van onze selectie om zich te meten met OKO/BIES, een tegenstander waar OWK nog wat tegen recht te zetten had na verlies in de voorbereiding.

De gedachten van de spelers, leden en supporters van KV OWK waren deze avond niet enkel bij de wedstrijd, maar ook bij het overlijden van Trienie Schuitema, voor wie bij aanvang van de wedstrijd een minuut stilte werd gehouden.

OWK begon sterk aan de wedstrijd, in de beginfase werd OKO direct op een 2-0 achterstand gezet. De tegenstanders wisten nog aan te haken tot 3-3, maar hierna rechtte OWK de rug en kon het de kleedkamers opzoeken met een ruststand van 9 tegen 4.

De tweede helft karakteriseerde zich door een goede fase van OWK, waarna OKO het stokje overpakte en ook nog een aantal goals wist te maken. Voor het eindresultaat maakte het niet veel meer uit en er werd afgefloten met een 16-11 eindstand.

OWK strijdt verder om de Jan Mulderbeker en mag het op woensdag 6 oktober om 20:00 uur opnemen tegen AVO in Assen.