OWK 2 verliest punten tegen de Parabool 2

Op zaterdag 25 september stond de wedstrijd tegen de Parabool 2 op het programma. Door te kort aan spelers bij de heren moest coach Gerard Nienhuis zelf tot het veld toetreden. Daarom werd de wedstrijd gecoacht door Michel Daling. In de kleedkamer werden de plannen besproken en maakte OWK 2 zich klaar voor de wedstrijd.

In de eerste helft ging het spel gelijk op en waren er veel onbenutte kansen van beide kanten. De Parabool wist toch een klein gaatje te slaan en zo gingen we de rust in met 6-8. In de kleedkamer hamerde coach Michel Daling erop dat de kansen afgemaakt moesten worden en dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was.

Na de rust kreeg de Parabool de betere kansen en liep de score verder uit naar een stand van 10-14. Er moest wat gebeuren, Michel nam een time-out om de ploeg wakker te schudden. Hierna kwam er een goed scorende fase voor OWK die de stand gelijk trok tot 14-14. Helaas trok de Parabool aan langste eind en wist te winnen met één punt verschil, tot een eindstand van 16-17.

Met een aantal verbeterpunten gaat OWK 2 naar de volgende wedstrijd, die gespeeld gaat worden tegen Ritola 2 uit Zuidlaren.