Oliebollenactie is terug!

Na een jaar afwezigheid vanwege Corona zijn we dit jaar terug met de oliebollen actie! Om het corona-proof te houden gaan een aantal dingen een beetje anders dan jullie van ons gewend zijn. 

Bestellen:
Bestellingen nemen wij dit jaar niet huis-aan-huis op. Wij vragen u uw bestelling middels het bestelformulier te doen. Het bestelformulier ontvangen alle inwoners van Oostwold deze week in de brievenbus. 


U kunt uw bestelling op twee manieren doorgeven:

  1. Via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Vermeld duidelijk uw naam, adres en wat u wilt bestellen.
  2. Het ingevulde bestelformulier in de OWK-brievenbus in de GaveSuper gooien. De brievenbus staat op de plank naast de daadwerkelijk winkelingang binnen in het gebouw.

Uiterlijke besteldatum: maandag 27 december!

Betalen:
Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging met het te betalen bedrag. Bij voorkeur vragen we u dit bedrag (uiterlijk 30 december) naar ons over te maken (rekeningnummer: NL16 RABO 0325 3130 32 t.n.v. Korfbalvereniging Oostwold). Wilt u contant betalen, laat dit dan even weten, dan kunnen we hier iets voor regelen.

Afhalen:
Op vrijdag 31 december kunt u de oliebollen afhalen. Het afhalen gaat in tijdsblokken zodat we de drukte kunnen spreiden.
Zodra alle bestellingen binnen zijn, maken wij hiervan een overzicht en laten we u weten wanneer uw oliebollen klaarstaan om afgehaald te worden.

Afhaallocatie: Munnikevaart 41 te Oostwold

Bijlagen:
Bewaar het bestand Oliebollen actie KV OWK 2021.pdfOliebollen actie bestelformulier[ ]???220 kB

Afdrukken