Het 2e team van OWK mocht weer starten met de competitie

Op zaterdag 12 februari 2022 stond voor OWK 2 de wedstrijd tegen AVO 2 op het programma. Na een lange periode zonder een competitiewedstrijd te spelen was OWK 2 gebrand om de eerste 2 punten binnen te slepen.

Na een goede warming up kwam OWK 2 uit de startblokken, helaas kwamen ze wel snel op een 0-1 achterstand. Kort na de achterstand kwam OWK 2 langszij. Tijdens de eerste helft was het stuivertje wisselen wie de voorsprong pakte. Na een 3-3 tussenstand was het AVO die een verschil maakte van 3 doelpunten. Vanuit een tussenstand van 7-9 kon de ploeg uit Assen hun voorsprong  uitbreiden. De ruststand was 10-13 in het voordeel van het uit spelende team.

In de rust werd besproken dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was. OWK 2 moest blijven doorknokken en de persoonlijke fouten eruit halen. Toch kwam OWK 2 niet scherp uit de kleedkamer. OWK 2 kon in de tweede helft niet meer dichterbij komen bij AVO 2. Door te weinig goals in de tweede helft van OWK komt de eindstand op 12-20 in het voordeel van AVO 2.

Het tweede van OWK speelt in een poule met twee tegenstanders. Hierdoor heeft het team een behoorlijke tijd geen wedstijd. De volgende wedstijd voor het tweede team van OWK is op 19 maart in Assen.