OWK 2 - NKC'51 2

Zaterdagmiddag 23 april stond de wedstijd tegen NKC’51 2 uit Nijverdal op het programma. Tijdens de bespreking werd er besproken rekening te houden met de wind en scherp te starten aan de wedstrijd. Het team pept elkaar op en de wedstrijd ging van start.

OWK 2 begint scherp en komt al snel op een 4-1 voorsprong. Daarna komt er een mindere fase in de wedstrijd aan de kant van OWK, de aanvallen lopen minder goed en de bezoekers komen terug op een gelijke stand van 6-6. Toch weet OWK zich te herpakken en wordt er gerust met een 9-7 voorsprong.

In de rust wordt er besproken duidelijkheid te creëren in beide vakken en ons eigen spel te spelen. Helaas begint OWK slecht aan de tweede helft en geven de 9-7 voorsprong gemakkelijk weg. Zo staat het binnen een paar minuten 10-11. Na een time out van coach Gerard Nienhuis gaat het een tijdje gelijk op, na een reeks van goede aanvallen slaat OWK een gat van 5 doelpunten. Het staat op dat moment 17-12. Uiteindelijk weet OWK deze voorsprong te behouden, en winnen ze de wedstrijd met een eindstand van 18-13.

De eerste volgende wedstrijd is op 14 mei a.s. om 14.05 uur tegen de Parabool 2 in Groningen. Kom ons gerust aanmoedigen.