OWK spelers ook weer actief op Korfbalstars Zomerkamp

Korfbalstars zomerkamp Noord met OWK-ers begeleiding

OWK-ers Patrick Aalders en Hannah Mekkes waren ook dit jaar weer in touw op het zomerkamp van Korfbalstars van 21 t/m 23 augustus in Bakkeveen. Drie dagen korfbalontwikkeling en plezier maken voor de korfbaljeugd van Noord.

Met 16 deelnemers van verschillende verenigingen uit Noord, werden leuke clinics gevolgd. Mark Klop, die Landskampioen werd met zijn team PKC A1, en de bekende international Tim Bakker, gaven interessante en leerzame clinics over focus, aanvallen en verdedigen.

Het basisniveau van de jeugd was al aardig hoog, maar tijdens deze dagen hebben ze op het gebied van techniek en tactiek mooie stappen kunnen maken, waarvan zij zeker de vruchten zullen plukken tijdens hun eigen wedstrijden.

Elke dag werd er twee keer getraind en werd er een toernooitje gespeeld waarin het geleerde verder toegepast kon worden.

Maar natuurlijk was er tussendoor voldoende tijd om andere leuke dingen te doen. Levend stratego, een kampvuur en lekker zwemmen in het zwembad, met het mooie weer fantastische geslaagde drie dagen.

Afdrukken