Selectiekamp in Norg, eerste echte krachtmeting

Selectieweekend kv OWK in NorgOndanks dat een groot deel van de selectie en A1 al op dinsdag 8 augustus met trainingen zijn begonnen, was de eerste echte gezamenlijke krachtmeting, tijdens het selectieweekend van 19 t/m 20 augustus in Norg.

Conditie, scherp worden, laten zien wat je kunt, maar zeker ook plezier maken en een selectie vormen, zijn de speerpunten in zo'n weekend. En ook dit jaar is dat weer gelukt. Dat de meesten in de vakantie niet hebben stilgezeten en weten wat er moet gebeuren dit seizoen, bleek al snel!

Bostrainingen, veldtrainingen, 1-tegen-1, pjukken en op de zaterdag oefenwedstrijden in Zuidwolde tegen de selectie van ZKC'19, de voorbereiding van de selectie en de A1 is in volle gang.

Hoofdcoach Patrick Aalders en coach van OWK 2: Sjoerd Lap, maken optimaal gebruik van deze eerste echte gelegenheid om diverse nieuwe combinaties te proberen. En zeker niet zonder succes! In Zuidwolde begint de selectie van OWK prima.

Voor de 1e oefenwedstrijd tegen ZKC`19 2/1 wordt de rust ingegaan met een 1 -10 voorsprong, deze wordt in de tweede helft mooi uitgebouwd naar een einduitslag van 4-24. In de tweede oefenwedstrijd lijkt, door het vele wisselen en de verschillende nieuwe combinaties, het wat rommeliger te gaan. Speler kunnen elkaar niet even goed vinden, wat zijn effect heeft op het scoreverloop. Na een 9-9 ruststand, wordt deze wedstrijd afgesloten met een 19-19 eindstand. Een prima eerste oefening.

Dinsdag 22 augustus zal de selectie haar eerste oefenwedstrijden thuis spelen tegen de oude club van nieuw lid Femke Sikkema, Parabool. Er wordt gestart om 20:00. Met al drie week training in de benen beloofd dit wat. Ook deze wedstrijden zullen weer volop gebruikt worden om de verschillende combinaties uit te proberen.

Tot dinsdag 22 augustus 20:00 bij de Gaveborg van Oostwold.

Afdrukken