Oefenwedstrijden tegen Parabool met verrassende uitslagen

Laatste oefenwedstrijden voor kv OWK met feestelijke verrassingDe CINX formatie oefende dinsdagavond 22 augustus tegen de selectie van Parabool. De 2e set oefenwedstrijden werden gespeeld bij de Gaveborg, waardoor de OWK supporters weer aan konden treden om de eerste acties van hte nieuwe seizoen waar te nemen. En getrakteerd werden ze!

De ingezette lijn van de coaches werd deze avond verder doorgezet. Met het proberen van nieuwe en oude combinaties werden ook deze oefenwedstrijden ingegaan.

Ondanks een 8-4 voorsprong bij rust, was het in de eerste wedstrijd, de selectie van Parabool die met hernieuwde passie naar buiten kwam. De studenten wisten in een rap tempo OWK 2/1 te naderen waardoor het onduidelijk bleef welk team de winst kon opstrijken. Door een knallend afstandschot van Parabool, werd uiteindelijk de stand 15-15 en tevens de einduitslag bleek.

De tweede wedstrijd gaf ene heel ander beeld. Ook in deze wedstrijd nam hoofdcoach Patrick Aalders het voortouw in het proberen van nieuwe combinaties. Dat de gehele selectie enorme stappen heeft gemaakt en maakt .. blijkt uit de flexibiliteit en het neergezette dynamische spel van deze avond. Met een 18-8 ruststand werden de kleedkamers van de Gaveborg tevreden opgezocht. In de 2e helft was het beeld niet anders.... en wist de selectie zelfs de wedstrijd te eindigen met 38- 23.

Volgende week dinsdag 29 augustus zijn de laatste thuiswedstrijden voor de selectie. We starten "feestelijk" om 19:30 met de wedstrijden tegen Wêz Handich. Worden we weer getrakteerd met mooi spel en veel doelpunten?

Mis dit niet, dus kom dinsdag 29 augustus genieten bij de Gaveborg.