OWK 2 wint eerste competitiewedstrijd

Rodenburg 2 - OWK 2 zondag 3 september 2017Na een intensieve voorbereiding van de selectie onder de nieuwe coaches Patrick Aalders en Sjoerd Lap, was het zondag tijd voor de eerste competitie wedstrijd van het seizoen. Op deze mooie zonnige zondag stond er een ‘uit’wedstrijd tegen Rodenburg 2 in Leek op het programma voor OWK 2.

Met een nieuwe samenstelling en nieuwe vakken werd er sterk aan de wedstrijd begonnen. Er werd sterk verdedigd en er werden mooie aanvallen gespeeld. In de eerste helft kwam het qua schotpercentage echter niet lekker op gang en werd met een stand van 5 – 10 de kleedkamer opgezocht. Coach Sjoerd Lap benadrukte dat er energie ingestoken moest blijven worden.
In de tweede helft werden er weer mooie aanvallen gecreëerd en begon het schot meer te lopen. Hierdoor werd het gat in de tweede helft geslagen en was er voor Rodenburg 2 geen houden meer aan. De wedstrijd eindigde met een stand van 13-24.

Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Zondag 10 september speelt OWK 3 om 11.30 tegen Leeuwarden 2. Om 13.00 speelt OWK 2 tegen AVO 3. Om 15.00 start de wedstrijd tussen OWK 1 en AVO 1. We hopen u dan langs de lijn te zien!

Afdrukken