Ac-sie weer volop in touw dit seizoen

Grote Club actie kv OWKHet seizoen begint en zo zijn ook alle OWK commissies al weer druk bezig met de planning voor het seizoen.

De Ac-sie heeft haar seizoenprogramma al helemaal rond en ook de eerste actie gaat al beginnen. Tot begin november kunt u namelijk OWK-ers met de Grote Clubactie loten verwachten. Er zijn weer mooie en grote prijzen te winnen en 80% van de inkomsten gaan naar de vereniging. Is er nog niemand bij u geweest en heeft u toch interesse, schiet dan even een OWK-er aan of neem contact met ons op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

In oktober komen we weer langs met droge worsten en vlak voor de start van de zaal kan iedereen weer een gokje wagen in de doelpuntenactie. Hoeveel zal OWK 1 scoren in de overgangsklasse in de zaal?

Ook is er weer contact geweest met Spanje en net als andere jaren mogen we Sinterklaas weer begeleiden bij zijn bezoekjes aan de kinderen thuis. Dus wilt u een bezoekje van de Sint, laat het ons weten.

Op 31 december gaat de Ac-sie verse oliebollen bakken en in maart volgen de heerlijke suikerbroden en krentenbroden, die ook bij Sparta al jaren een groot succes zijn!

Inmiddels is dan ook het veldseizoen weer begonnen en een buitje kan verwacht worden. De Ac-sie zal dan ook bij elke thuiswedstrijd aanwezig zijn met onze mooie OWK paraplu’s.

Het was afgelopen jaar nog even proberen tijdens Koningsdag. Maar de bloemenactie is helemaal terug en net als anders weer vlak voor Moederdag. Op bestelling zullen bloemen en potgrond verkocht worden en ook nog worden thuisgebracht. Een extra nieuwe service.

Natuurlijk staat ook de jaarlijkse familiedag in juni op het programma. En "last but not least" OWK’s belangrijkste actie de TT Assen van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018. Ook tijdens de WK Superbike in april en Gamma Racing Day in augustus kunnen we weer op een leuke manier geld voor de vereniging verdienen.

Afdrukken