OPROEP betreft donderdag 12 oktober!

Jurytafel Jurytafel

Jurytafel

OWK 1 is vorig seizoen gepromoveerd naar de Overgangsklasse en dit betekent dat er o.a. met een schotklok gespeeld zal gaan worden in de zaal. Dit is natuurlijk fantastisch, maar om dit mogelijk te maken moet OWK wel aan een aantal zaken voldoen.

Zo moet er bij elke thuiswedstrijd in de gezellige Rodenburghal een jurytafel gevuld worden met daarachter een juryvoorzitter, een tijdwaarnemer en een schotklokbediener.

Tijdens de laatste ALV hebben Jolanda Lap, Sjoerd Lap, Pieter Noordhof, Henk Schuitema en Anja de Vries zich al aangemeld om de voorlichtingsavond hiervoor te volgen, maar we kunnen meer vrijwilligers gebruiken zodat iedereen maar een enkele keer hiervoor aanwezig hoeft te zijn.

We willen zodoende vragen wie nog meer samen met Jolanda, Sjoerd, Pieter, Henk en Anja, deze taken wil gaan vervullen tijdens de thuiswedstrijden van OWK 1 in de Rodenburghal? Immers vele handen maken licht werk.

Om deze taken te kunnen vervullen dient één voorlichtingsavond gevolgd te worden. Deze vindt plaats op donderdagavond 12 oktober in Drachten. Gedurende deze avond leren we alles over de functies achter de jurytafel. De opleiding start om 19:30 tot ongeveer 21:30 en de deelnamekosten worden uiteraard door OWK betaald.

Help JIJ ons, samen met Jolanda, Sjoerd, Pieter, Henk en Anja deze functies voor de zaal te vervullen!

Meld je voor 25 september bij het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we met een mooie groep naar Drachten kunnen gaan.

Afdrukken