Combi O-R-S B1 pakt in 1e helft al kleine voorsprong op Noordenveld B1

Combi O-R-S B1 pakt in 1e helft al kleine voorsprong op Noordenveld B1Daar is die dan, het eerste wedstrijdverslag van het combiteam B1. Op zaterdag 9 september zijn we het seizoen goed begonnen met gelijk een overwinning.

Het was een spannende wedstrijd want we waren zeer aan elkaar gewaagd en toch hebben wij die paar doelpuntjes meer kunnen maken. Ook zijn er wel domme foutjes gemaakt, en ik natuurlijk de grootste. "Wie verdedigt nou ook aan de verkeerde kant!" kreeg ik te horen. Oeps!

De wedstrijd begon en vrij snel stonden we achter door een kleine kans achter de korf, maar al snel herpakten we ons. Door twee snelle afstandsdoelpunten kwamen we op een 1-2 voorsprong. Nadat het 2-2 was geworden scoorden we een kleine kans en een afstandsschot. Hierdoor stonden we voor het eerst twee doelpunten voor: 2-4. Door een klein bovenstaand foutje stonden we al snel weer op 3-4, maar gelukkig scoorden we voor rust nog twee keer, afstandsschot en een doorloopbal, waardoor we met een 3-6 voorsprong de rust in gingen.

Gelijk na de rust scoorde Noordenveld een afstandsschot, al snel was ons antwoord daar: een strafworp. Hierdoor stond de stand op 4-7 in het voordeel van ons combiteam. Noordenveld wist in het laatste gedeelte nog twee keer te scoren, maar tussen de goals van Noordenveld scoorde wij nog een afstandsschot. Waardoor de eindstand op 6-8 kwam te staan in het voordeel van het Combiteam.

We hebben al zin in de wedstrijd volgende week tegen Vitesse (Beilen) B2.