Na drie mooie winsten bekert OWK door met vier teams naar 2e ronde

OWK 4x door naar 2e ronde bekerOp dinsdag 19 september was het eerst het combiteam B1 dat overtuigend door ging naar de 2e ronde van de Aspirantenbeker. Met een mooie 6-11 winst in Dokkum, kijken de B-ers met goede moed uit naar de tweede ronde. Deze vindt plaats op dinsdag 3 oktober om 19:30. tegen CSL B1 in Zevenhuizen.

Op de woensdag kwam OWK 1 binnen de lijnen op het thuisgras. tegen overgangsklasser de Hoeve. Zou het zeker geen makkelijke avond worden. Na een 9-13 ruststand wist OWK echter snel dichterbij te kruipen. Na de aansluiting bleef de afstand tussen de overgangsklassers aldoor slechts een doelpunt. In de eindfase wist OWK hierin steeds het voortouw te nemen en met nog een minuut op de klok trok OWK de winst met twee mooie goals naar zich toe. OWK 1 verzekerde zich in een spannende wedstrijd van de 2e ronde van de Jan Mulder Beker met 24-22 winst op de Hoeve 1. De Hoeve die we binnenkort opnieuw thuis ontvangen voor de competitie. De 2e ronde van de Jan Mulder Beker zal plaatsvinden op woensdag 4 oktober om 20:00, tegen de Walden in Oentsjerk.

Donderdag 21 september, waren het de OWK Junioren die afreisden naar Opende om tegen OKO A1 te spelen. Dat OKO dit seizoen een geheel ander junioren team heeft bleek al snel. Hoewel ook de score in de eerste helft bij OWK A1 wat stokte werd er toch mooi gewisseld met een mooie 3-11 rust. De junioren trokken nog even door en zo werd de eindstand 5-22 en ook de A-ers door naar de 2e ronde. De 2e ronde van de Juniorenbeker zal gespeeld worden op donderdag 5 oktober om 19:30, in Oostwold tegen EKC 2000 A1.

De winnaar van de AP Buitenbeker 2016-2017, OWK 2, was vrijgesteld voor de 1e ronde. Zij komen net als het combi B1 team uit voor de 2e ronde in de beker op dinsdag 3 oktober om 20:00. In Emmen zal de tegenstander EKC 2000 1 zijn. Een leuke uitdaging voor OWK 2 om de beker te verdedigen.

Kortom de eerste week van oktober: dinsdag t/m donderdag, staat in het teken van bekeren!

 

Afdrukken