Ook Dylan Noordhof en Tessa Lap geselecteerd

Dylan Noordhof in Noord U19Tessa Lap in Noord U17 en uitnodiging Oranje U17De eerste selecties, met RTC Groningen U15 zijn bekend. Maar natuurlijk dingen er nog meer OWK-ers en combiteamleden mee, voor een plekje in één van de Groninger en Noordelijke selecties.

Maandag 25 september, waren er ook selectietrainingen voor Noord U19 en Noord U17. Hier gaan de selecties echter iets anders. Deze avond werd er eerst getraind, waarna de jeugd te horen kreeg welke acht dames en acht heren geselecteerd zijn voor deze Noord teams. Een grote groep omdat ook een deel direct kreeg te horen dat zij uitgenodigd zijn voor de eerste selectieronde van Oranje.

Dylan Noordhof heeft opnieuw zijn plekje in Noord U19 kunnen bemachtigen en Tessa Lap is opnieuw geselecteerd voor Noord U17. Naar aanleiding van de prestaties in Oranje U17, vorig seizoen, had Tessa de uitnodiging voor de selectieronden van Oranje U17 al vroegtijdig binnen. Zij zal dus net als vorig seizoen, eerst de selectieronden voor Oranje doorlopen en kijken of een tweede jaar Oranje binnen de mogelijkheden ligt.

Wij wensen Dylan en Tessa heel veel plezier in Noord U19 en bij de selecties voor Oranje U17.

Alleen de selecties voor RTC Groningen U13 lopen op dit moment nog, wij houden u op de hoogte.

Afdrukken