Finale Olympic Moves van 8 juni 2018 verhuist van Amsterdam naar Arnhem

Olympic MovesArnhem – Sportcentrum Papendal wordt de nieuwe thuishaven voor Olympic Moves The School Final. De olympische trainingslocatie voor topsporters biedt alles om de deelnemers een onvergetelijke dag en ervaring te bieden.

Olympic Moves bestaat inmiddels vijftien jaar en al die jaren vond de finale succesvol plaats in het sfeervolle Olympisch Stadion in Amsterdam. Door de groei van Olympic Moves The School Final, werd het steeds moeilijker om de gewenste accommodaties te vinden rond het Olympisch Stadion. Dit, tezamen met de veranderende infrastructuur rond het Olympisch Stadion zelf, was de reden om nu echt een stap te zetten. Sportcentrum Papendal in Arnhem biedt, met de omliggende gemeenten, ruime mogelijkheden om Olympic Moves verder te ontwikkelen. Maar natuurlijk zullen ook de beleving en de fun met elkaar, zo typerend voor Olympic Moves, bewaard blijven met flitsende openingsshows en sluitingsconcerten in de eigen Olympic Moves Arena!

Over Sportcentrum Papendal
 Sportcentrum Papendal is het grootste trainingscentrum voor topsporters van Nederland. Bijna 400 topsporters maken dagelijks gebruik van de topfaciliteiten, waaronder de Arnhemhal (een van de beste trainingsaccommodaties ter wereld), het Olympic Training Centre en de BMX-baan. De topsporters trainen er fulltime en wonen en studeren op één locatie. Alle benodigde begeleiding en voorzieningen zijn voor de topsporters voorhanden. Van krachttraining tot lifeskills coaching en van huisvesting tot voedingsbegeleiding. Papendal is tevens het grootste van de vier Centra voor Topsport en Onderwijs (CTO) in Nederland.

Afdrukken