Jun Batteram en Sem Visser in RTC Groningen U13

Jun Batteram en Sem Visser in RTC Groningen U13Jun Batteram en Sem Visser in RTC Groningen U13Ook de selecties voor RTC Groningen U13 zijn afgerond. Woensdag 27 september 2017 was de eerste en enige selectieronde. De groep was niet super groot. Na een leuk training vol oefeningen en partijtjes, werden de spelers van  RTC Groningen U13 bekend gemaakt.

Ook voor dit team is gekozen voor acht dames en acht heren. Helaas moesten er toch ook een paar spelers afscheid nemen van het avontuur. Maar volgend seizoen is er ook voor hun weer een nieuwe kans om een gooi te doen naar een plekje in één van de selecties.

Voor OWK en haar combiteams is het 100%. Beide spelers: Jun Batteram uit OWK D1 en Sem Visser uit het combiteam C1, zijn opgenomen in RTC Groningen U13, en zullen hun kunsten vertonen tijdens de diverse toernooien, oefenwedstrijden en trainingen. Van harte gefeliciteerd mannen. Heel veel plezier en vooral veel leren en genieten.

(excuses voor de foto van Sem. De pasfoto's en teamfoto's van combiteam C1 en C2 staan gepland)

Alle bekende informatie over trainingen e.d. is opgenomen op de Groningen, Noord en Oranje pagina van onze site . Samen met ouders hopen wij deze pagina zo actueel mogelijk te houden.

Afdrukken