Combi B3 OWK Rodenburg Sparta Veldseizoen

De informatie voor en over het combiteam B3 van OWK, Rodenburg en Sparta en haar competitie, resultaten, trainingen e.d. worden hieronder vermeld.

 Contactgegevens kader

 Algemeen contactadres

 Mail naar dit adres wordt doorgestuurd naar alle onderstaande kaderleden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 Trainer maandag Kor Hut (Sparta) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Trainer maandag Keesjan Hut (Sparta) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Trainer maandag Anoek Pothoven (Sparta) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Trainer maandag Attina Stoelwinder (Sparta) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Trainer woensdag Jeroen van Wijk (Rodenburg) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Trainer woensdag Marijn van Wijk (Rodenburg) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Trainer Woensdag Nick Spaan (Rodenburg) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Coach Keesjan Hut (Sparta) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Coach Attina Stoelwinder (Sparta) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Het gehele team en het kader kan bereikt worden door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Alleen de OWK-spelers van de B3 bereiken, kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Alleen de Rodenburg-spelers van de B3 bereiken, kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Alleen de Sparta-spelers van de B3 bereiken, kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Alle OWK spelers, kaderleden, bestuursleden, commissieleden kunnen bereikt worden via hun eigen mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Privé emailadressen worden niet bij OWK gepubliceerd, zodoende hebben Kor, Keesjan en Anoek van Sparta en Jeroen, Marijn en Nick van Rodenburg, ook een doorverwijsmailadres binnen OWK.

 

 Training

Trainingen voor de tweede helft van de veldcompetitie starten op maandag 19 maart 2018.

 De combi B3 speelt op de zaterdag haar wedstrijden voor de competitie op het kunstgras van kv OWK, Boomgaard 1, Oostwold

 maandag

Aanwezig 18:15

18:30 - 19:30

Kv Sparta velden, 't Sierdhuus, Molenweg 12, Zevenhuizen

 woensdag

Aanwezig 18:15

18:30 - 19:30

KC Rodenburg velden, Rodenburg 11, Leek

 

  Competitie

  Wedstrijdverslagen Combi B3

Let op:

  1. Waar in het programma onbekend staat, dient op de button rechts: "TIJDEN & Diensten" geklikt te worden voor aanvullende informatie. Dit geld voor de jeugdcombiteams.
  2. Vertrektijden naar uitwedstrijden van jeugdcombiteams zijn de tijden dat er vertrokken wordt van de Rodenburghal te Leek
  3. Voor de aangegeven vervoer en scheidsrechters diensten, in het onderstaand schema, ontvangen de OWK leden een mailtje de maandag voordat men ingeroosterd is.

Gehele veldprogramma Combi B3      

Uitslagen Combi B3      

Stand Breedtekorfbal B-aspiranten      

Kruistabel Breedtekorfbal B-aspiranten       

Statistieken Combi B3      

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dames Combi B3 OWK / Rodenburg / Sparta

Talytha Berrelkamp combi B3

Talytha Berrelkamp

Rodenburg

Allya Al-Odaymi combi B3

Allya Al-Odaymi

Rodenburg

Danee van Doorn combi B3

Danee van Doorn

Rodenburg

 

Sasqi Tolner

Rodenburg

 

Lynn van der Kaap combi B3

Lynn van der Kaap

Sparta

 

Nena van der Wal combi B3

Nena van der Wal

Rodenburg

 

Iris Klerk combi B3

Iris Klerk

Sparta

 

Daphne Wielsma combi B3

Daphne Wielsma

Rodenburg

Hannah Nijnhuis combi B3

Hannah Nijnhuis

Sparta

 

Ilonka Wolters combi B3

Ilonka Wolters

Sparta

combi B3 seizoen 2017-2018

Kader

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kor Hut coach trainer combi B3

Kor Hut

Nick Spaan Combi

Nick Spaan

Kees Jan Hut coach trainer combi B3

Kees Jan Hut

Jeroen van Wijk combiteam trainer/coach B3

Jeroen van Wijk

Anoek Pothoven

Anoek Pothoven

Marijn van Wijk Combi B1

Marijn van Wijk

Attina Stoelwinder combi B

Attina Stoelwinder

 

 

Afdrukken