Volle mep voor de combiteams vandaag.

Combi B2 startte als eerste. Zij gingen op bezoek bij Olympia B1 in Twijzel. Een redelijk spannende eerste helft 4-7 werd doorgezet naar een minder spannende tweede helft. De B2 speelde een hele goede wedstrijd en ging met een 6-17 winst richting huis.

Combi C2 speelde thuis tegen mede hekkensluiter Quick'21 C2. Beide ploegen hadden nog geen punten behaald. Zaak voor de C2 om vandaag dus goed voor de dag te komen. Na de eerste helft keek de C2 wel tegen een achterstand aan. Quick'21 deed er alles aan om de punten mee te nemen. In een goede tweede helft pakte het combiteam het initiatief en ging met 4-3 winst van het veld.

Combi B1 speelde een belangrijke wedstrijd om het kampioenschap tegen concurrent Hoogkerk/Nic. B3. De Groningers waren echter geen partij voor de combinatie uit het Westerkwartier. Door de 9-15 winst kan de B1 volgende week thuis het kampioenschap binnen halen, maar eerst nog bekeren tegen 1e klasser CSL B1.

Combi C1 trad aan tegen de enige overgebleven concurrent Drachten C2. Deze wedstrijd was alles behalve spannend te noemen. De C1 had telkens het voortouw en bij 13-3 floot de scheidsrechter af. Dit betekend dat de C1 bij winst volgende week het kampioenschap binnen kan halen.

Afdrukken