Vandaag is het zover in het sportcentrum It Gryn te Stiens wordt het Pre Challenge RTC Toernooi gespeeld met natuurlijk weer spelers van OWK en haar combiteams:

• Jun Batteram (OWK D1) komt binnen de lijnen tijdens het Pre Challenge RTC toernooi voor RTC Groningen U13 team, Sem Visser uit ons combiteam C1 is op vakantie en is dit toernooi dus afwezig.
  • Marit Kant en Jorien Postma, beide spelers van de Combi B1, komen uit voor RTC Groningen U15.

We houden de gehele dag weer de verrichtingen online bij van deze teams:

Tijd Wedstrijd Uitslag Beschrijving Foto/link
  Prijsuitreiking   volgt

16:00 RTC Groningen U15 - RTC Noord-West U15

4-18

In de laatste en 4e wedstrijd van Groningen U15 start Marit Kant en is Jorien Postma reserve.

De Groningers gaan de rust in met een 2-9 achterstand. Ook de tweede helft lukt het niet het gat van de korf makkelijker te vinden. Met een eindstand van 4-18 wordt het toernooi afgesloten.

Op naar het eindejaarstoernooi van dinsdag 2 januari. Lekker trainen, samen spelen en sterker worden en dan weer de strijd aangaan met U15!

15:55 Teamfoto Groningen U15 seizoen 2017-2018      Groningen U15 seizoen 2017-2018Groningen U15 seizoen 2017-2018

15:20 RTC Drenthe U13 - RTC Groningen U13

8-3

De laatste en 4e wedstrijd van Groningen U13 na een bijzondere dag met veel ervaringen. Het blijft in de eerste helft een lange tijd 1-1.

En hoe kun je dag beter afsluiten met de leukste wedstrijd van de dag. Met een 8-3, moet U13 nog even incasseren, maar gezien de meeste talenten nog even mee kunnen voor U13, is er een mooie tijd om beter en sterker te worden.

Op naar het eindejaarstoernooi op dinsdag 2 januari.

Online update OWK en combiverichtingen in Groningen U13 en U15 tijdens Pre ChallengeOnline update OWK en combiverichtingen in Groningen U13 en U15 tijdens Pre Challenge

14:40 Het Oosten U15 - RTC Groningen U15 9-3

Jorien speelt en helaas zit Marit deze wedstrijd nog even reserve. In de 3e wedstrijd tegen het Oosten wordt gerust met 4-1.

Groningen U15 weet, in de tweede helft nog wel twee keer het gat te vinden, maar het Oosten heeft hier meer gemak in en eindigt de wedstrijd met 9-3.

14:00 RTC Groningen U13 - RTC Friesland U13 12-3

De 3e wedstrijd van Groningen U13 met Jun Batteram is tegen het eigenlijk altijd sterke Friesland.

U13 wordt al snel beloont voor hun enthousiasme en vele plezier en scoren een mooi doelpunt. De ruststand is 1-7.

Met een 3-12, zijn ze van de vervelende nul af.

12:40 RTC Groningen U13 - RTC Noord-West U13

0-15

Jun Batteram (nr 25) begint de 2e wedstrijd van Groningen U13 aan de kant.

De ruststand is 0-7.

Jun komt de 2e helft binnen de lijnen.

De jonge U13 leert vandaag veel en je ziet ze zeer duidelijk genieten, ondanks het verlies.

Direct na de wedstrijd is het snel even eten, waarna de jeugd snel de bal weer pakt om te oefenen.

12:00 RTC Groningen U15 - RTC Friesland U15

4-10

In de 2e wedstrijd van Groningen U15 spelen Marit Kant en Jorien Postma beide. er wordt gerust met een 1-4 stand.

De dames speelden goed in de wedstrijd tegen Friesland. Het team kon echter geen vuist maken tegen de Friesen en verloren met 4-10.

10:40 RTC Drenthe U15 - RTC Groningen U15  20-3

In de 1e wedstrijd van Groningen U15 met Marit Kant en Jorien Postma, leek het ene herhaling te worden van het eerste optreden van U13.  Marit en Jorien begonnen niet. Jorien kwam in het tweede deel van de tweede helft binnen de lijnen.

De Drenten waren sterk. Met nog negen minuten te gaan stond er al een 13-2 achterstand op het scorebord. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af met 20-3.

10:00 Het Oosten U13 - RTC Groningen U13  15-0

In de 1e wedstrijd van Groningen U13 met Jun Batteram, was het even wennen de kleine en zeer jonge Groningers (veel zijn ruim onder de 13 jaar). Jun speelde beide deze wedstrijd.

De langen uit het Oosten wisten dan ook direct een ruime voorsprong te nemen en de wedstrijd te winnen met 15-0.

Jun Batteram (OWK D1) in Groningen U13  foto Jun volgt

10:00     Marit Kant (combi B1) en Jorien Postma (combi B1) in Groningen U15 Online update OWK en combiverichtingen in Groningen U13 en U15 tijdens Pre Challenge

10:00 Voorstellen Groningen U15     Online update OWK en combiverichtingen in Groningen U13 en U15 tijdens Pre Challenge

10:00 Voorstellen Groningen U13      Online update OWK en combiverichtingen in Groningen U13 en U15 tijdens Pre Challenge

10:00 Start Pre Challenge te Stiens