Gaveboules Nieuws

GaveBoules Oostwold sluiten seizoen gezellig en lekker af in Gaveborg

GaveBoules Oostwold sluiten seizoen gezellig en lekker af in Gaveborg Vorig seizoen werd het seizoen door de GaveBoules van Oostwold, nog gezellig afgesloten met een speciaal buitencircuit en een hapje en een drankje. Dit jaar liep het door het weer allemaal iets uit, waardoor er uitgeweken werd voor een gezellig en lekker afsluiting in het sportcafé van de Gaveborg.

Met alle veertien GaveBoulers en partners, werd er aangeschoven en genoten van een lopend buffet met Litouwse Zuurkoolsoep, Mosterdsoep met chorizo en Bonensoep, een rijk gevulde aardappelsalade en als toetje een bokkentaart en Monchoutaart. Met natuurlijk lekker brood en verschillende smeersels.

Met lekker eten en goed gezelschap zat de sfeer er zeer goed in en werd er veel afgelachen. Maar de echte krachtmeting voor de afsluitingsbokaal moest nog plaatsvinden. Na de tafel te hebben afgeruimd, konden de scorebekers verdeeld worden en de korte quiz met video’s en foto’s beginnen.

Bij veel video’s moest bepaald worden wat er zou gaan gebeuren. Met kaartjes van A t/m C konden de GaveBoulers aangeven welk antwoord zij dachten. Dat de dronken Pool dacht dat de blaastest een alcoholfles  was, dat was te doen. Maar dat de bergbeklimmer na diverse pogingen onderste boven naar boven klom, was een vreemde verrassing.

GaveBoules Oostwold sluiten seizoen gezellig en lekker af in GaveborgNa de quiz werden de knikkers geteld en werd Wolter de Vries uitgeroepen tot winnaar en ontving voor een jaar de eer en de wisselafsluitingsbokaal.

Het was een zeer geslaagde avond met veel gezelligheid die onverwachts bijzonder werd  afgesloten door de GaveBoulers. Organisator van de GaveBoules werd verrast met een zeer mooie mand met mooie en lekkere dingen.

Volgend seizoen beginnen we weer rond 1 april. De door het weer uitgestelde uitwisselingen zullen dan ook z.s.m. worden ingepland. Ook interesse of vragen neem dan eens contact op met de organisatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GaveBoules Oostwold sluiten seizoen gezellig en lekker af in Gaveborg

In maart zal alles opnieuw geïnventariseerd worden en zal gezamenlijk bepaald worden wat de beste planning is.

Tot volgend seizoen.

Meer foto's

 

Afdrukken