Mooi affiche voor OWK met veel thuiswedstrijden

Mooi affiche voor dit weekend kv OWKEr staat een mooi weekend voor de deur met van de tien wedstrijden, acht thuiswedstrijden.

De combi midweek heeft een weekje vrij en zal na het korfbalweekend op dinsdag 28 november het tegen de midweek van  Invicta en Frigro op nemen om 21:30 in Kollum.

Na de kaboutersport, die start om 9:00 op zaterdagochtend en dit weekend begeleid wordt door de enthousiaste trainers van Pelikaan S, is het de tijd voor de OWK en combiteams.

Mooi affiche voor dit weekend kv OWK

Combi 3 en OWK A1 reizen af naar Kollum en Drachten en de rest zal allemaal te vinden zijn in onze thuishallen.

Let op de zaterdag 25 november wordt afgesloten met een zaterdagavond wedstrijd die start om 20:45 in de Rodenburghal: de 1e klasse wedstrijd: OWK 2 - Heerenveen 3, spektakel en strijdvaardigheid gegarandeerd.

Zondag komt om 13:00 OWK 3 binnen de lijnen tegen WSS 2. Daarna volgt de overgangsklasse wedstrijd OWK 1 - AVO 1, beide teams zullen extra strijdvaardig aantreden na het verlies vorig weekend. De wedstrijd tussen deze twee Noordelingen zal dan ook deze zondag weer zorgen voor spanning en sensatie waarbij beide teams het kaas niet van hun brood willen laten eten.

Komt allen bij een van de wedstrijden, want onze teams kunnen alle support gebruiken.

Natuurlijk is er zondag ook weer een programmaboekjes verloting met weer mooie en lekkere prijzen die aangeboden zijn door onze verlotingsponsoren:

  • Poiesz Tolbert
  • Pedicure Praktijk op Goede Voet
  • Meatpoint Tolbert
  • Rodenburghal te Leek, Sikko Cazemier Evenementen

 

Afdrukken