Afgelopen weekend kwamen alle combiteams weer in actie in de Rodenburghal. Alleen Combi C2 niet, zij reisden af naar Leeuwarden.

Om 10:00 begon Combi C2 aan de wedstrijd tegen Leeuwarden C1. Leeuwarden, koploper in de poule, was fysiek sterker dan onze aspiranten, die eigenlijk vrij weinig in te brengen hadden deze wedstrijd. Mede dankzij de ploeg uit de Friese hoofdstad werd er toch nog vier maal gescoord. Het werd 12-4 in het voordeel van Leeuwarden C1.

Aan het begin van de middag trad Combi C1 aan tegen het Drentse Elko. Beide ploegen hadden nog geen wedstrijd verloren. Echter waren de onzen feller en scherper. Bij 9-5 floot de scheidsrechter af en wordt Combi C1 de te kloppen ploeg.

Combi B3 is de zaalcompetitie goed gestart en heeft nog geen wedstrijd verloren. Vandaag moest er gespeeld worden tegen NQL B1. NQL hijgt onze B3 in de nek en een winstpartij zou dus welkom zijn. Het werd niet de beste wedstrijd van Combi B3 maar met 6-4 winst bleven de punten in Leek.

Combi B2 nam het deze middag op tegen Flamingo's B1. De B2 startte flitsend, maar daarna werd het spel rommelig en konden de gasten uit Buitenpost langzaam dichterbij komen en er uiteindelijk met de 7-12 winst vandoor gaan.

 

Combi B1 sloot de dag af tegen Hoogkerk/Nic B3. De B1 kwam geen enkel moment in de problemen en had misschien wel meer moeten scoren tegen de Groningers. De teller bleef uiteindelijk steken op 10-2.

 

Programma 16 december

Volgende week de laatste speelronde voor de combiteams van 2017.

  • Voor B1 begint de Kerst alvast, zij hoeven pas 6 januari weer in actie te komen.
  • De B2 speelt een late uitwedstrijd bij De Granaet B1 om 19:30
  • B3 speelt de return tegen NQL B1 en zal bij winst de koppositie verstevigen. Er wordt om 17:00 gestart.
  • C1 speelt om 13:25 de return tegen Elko en zal bij winst warmpjes de Kerst in gaan.
  • C2 speelt aan het begin van de avond (18:10) tegen Mid-Fryslân C3. Deze ploeg heeft het, net als de C2, lastig in deze poule. Lukt het om de eerste punten binnen te halen?

Afdrukken