Combi B1 wint laatste wedstrijd van 2017!

Afgelopen zaterdag moest Combi B1 thuis in de Rodenburghal in Leek spelen tegen Hoogkerk/Nic. B3. De eerste helft bleven Anne Krul, Liejan Postma en Marit Kant als reserve aan de kant. Nienke de Boer, Jorien Postma, Frank Helfferich en Lennard Norden speelden in het ene vak en Eline Langedijk, Elvira Visser, Mark van der Velde en Marc van den Berg in het andere vak.

In de verdediging ging het heel goed, maar in de aanval hadden we nog wel wat meer doelpunten kunnen maken. We gingen met een 4-0 stand naar de kleedkamer voor de pauze.

Na de pauze kwamen Anne, Liejan en Marit in het veld voor Lennard, Eline en Jorien. Ook deze helft weer veel kansen. Hoogkerk/Nic. wist twee doelpunten van afstand te scoren en daardoor verdween de 0 van het scorebord. Wij wisten nog zes keer te scoren.

De eindstand kwam daardoor op 10-2 voor de Combi B1.

De eerstvolgende wedstrijd van Combi B1 staat pas in het volgende jaar gepland op zaterdag 6 januari 2018. Dan moeten wij thuis in de Rodenburghal om 16:00 tegen De Granaet B2.

Bij deze wensen wij iedereen een fijne kerst en een sportief, gezond en succesvol 2018 toe!!!