Veel goals tijdens oefenwedstrijden selecties OWK en Drachten

Veel goals tijdens oefenwedstrijden selecties OWK en DrachtenVeel goals tijdens oefenwedstrijden selecties OWK en DrachtenVeel goals tijdens oefenwedstrijden selecties OWK en DrachtenIn de oefenwedstrijden van dinsdag 2 januari was het de selectie van OWK die het tegen de selectie van Drachten opnam in de Rodenburghal.

Oud trainer en OWK-er Michel Daling, die sinds dit seizoen de selectie van Drachten onder zijn hoede heeft ging de krachten meten met zijn team tegen de overgangsklasser OWK onder leiding van Patrick Aalders. Een mooie ontmoeting en voorbereiding voor het aankomende weekend van de vier teams. Drachten 1 zal zaterdag aantreden tegen de Walden 1 en Drachten 2 tegen Twee maal Zes 2. OWK daarentegen bereid zich voor op de zaterdagwedstrijd tegen de Hoeve 1 en AW.DTV 3 op zondag. Voor OWK en Drachten vier belangrijke wedstrijden om 2018 lekker te beginnen en de positie op de ranglijst te versterken.

Om 19:30 startte de 2e teams. OWK 2 kon beter weerstand bieden tegen de reserve overgangsklasser Drachten dan tijdens de voorbereiding van de zaal. Er werd gerust met 10-15. In de tweede helft nam Drachten een spurt en was vooral zeer scherp van afstand waardoor de eindstand 23-37 werd.

In de 2e wedstrijd tussen de eerste teams was het beeld heel anders. OWK 1 overklastte 1e klasser Drachten met overmacht door met 20-8 de rust in te gaan. OWK 1 liet hierin mooie combinaties zien en ronde deze ook goed af. Blijkbaar heeft Drachten coach Michel Daling tijdens de rust de Drachtsterneusjes dezelfde kant op gekregen. OWK zakte in de eerste fase van de tweede helft iets in en Drachten deed er een schepje boven op. Met nog 13 minuten te gaan, had Drachten 1 het gat kleiner gemaakt tot 26-20. OWK wist dat het gas er nog even op moest en deed dit. De wedstrijd werd beëindigd met zeer veel doelpunten en een 37-26 winst.

Voor beide OWK teams een mooie opmaak voor aankomend weekend.

Aanstaande zaterdag om 19:45, zal in de overgangsklasse OWK 1 (gedeelde nummer 3) aantreden tegen de Hoeve (nummer 7). Op zondag om  13:10, zal OWK 2 (nummer 1) tegen AW.DTV 3 (nummer 5) gaan voor het behoud van de eerste plaats in de reserve 1e klasse poule.

Tot zaterdag en of zondag in de Rodenburghal!

Mobielfoto's oefenwedstrijd OWK 2 - Drachten 2

Mobielfoto's oefenwedstrijd OWK 1 - Drachten 1

Afdrukken